
Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα.
Το Κύπελλο «Μάχης Κρήτης» επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια και θα φιλοξενηθεί σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαϊου, στο δημοτικό γήπεδο Κολυμβαρίου. Η Μικτή ομάδα της ΕΠΣΗ θ’ αντιμετωπίσει τα Χανιά στον πρώτο χρονικά ημιτελικά, ενώ στον άλλο θα παίξουν το Λασίθι με το Ρέθυμνο. Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΗ:
«Μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς λόγω των προβλημάτων που είχε επιφέρει η πανδημία δεν ήταν δυνατή η διοργάνωσή του, το Κύπελλο «Μάχης Κρήτης» θα γίνει ξανά με την συμμετοχή των Μικτών Ομάδων Κ16 (γεν. 2007-08) των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης, με τα Χανιά να αναλαμβάνουν την φιλοξενία του τουρνουά και των αποστολών.
Όπως αποφάσισε η διοργανώτρια ΕΠΣ Χανίων, το 36ο Κύπελλο «Μάχης Κρήτης» 2023 θα γίνει το προσεχές σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαϊου, στο δημοτικό γήπεδο Κολυμβαρίου. Το Σάββατο θα γίνουν οι προκριματικοί και την Κυριακή ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.
Το πρόγραμμα σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε, ορίστηκε ως εξής:
Σάββατο 13 Μαϊου
Ηράκλειο-Χανιά (ώρα 15:00)
Λασίθι-Ρέθυμνο (ώρα 17:30)
Κυριακή 14 Μαϊου
Μικρός τελικός (ώρα 11:00)
Τελικός (ώρα 14:00)».