Π. Λαδουκάκης: «Χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές μου…»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τη νίκη εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Λαδουκάκης. 

Ο τεχνικός του Αετού Ανωγείων, στάθηκε στο καλό ξεκίνημα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του και στο γεγονός ότι αν ήταν πιο αποτελεσματικοί το σκορ θα ήταν πιο ευρύ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους ρυθμούς που έριξαν στην επανάληψη, βάζοντας ξανά τον Δωριέα στο παιχνίδι. Τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του βάζοντας πλέον νέο στόχο ως το φινάλε της σεζόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όπως όλες οι ομάδες έχουν τις απουσίες τους έτσι και εμείς είχαμε τις δικές μας. Παρόλα αυτά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τον αντίπαλο μας!

Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα του Δωριέα, όμως το δικό μας σύνολο παρουσιάστηκε πιο έτοιμο και έτσι ήρθε η νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σωστά και στην τελική φάση, ήμασταν ουσιαστικοί και ίσως το σκορ να μπορούσε να ξεφύγει περισσότερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε λίγο τον ρυθμό και δεχθήκαμε γκολ, Όλα αυτά τα κρατάμε ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιάζουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο!

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μας και θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε τέτοια παιδιά που πάνω από όλα είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και καλοί ποδοσφαιριστές!

Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά πλέον στον βαθμολογικό πίνακα. Τέλος θέλω να ευχηθώ στον Γιώργο Εργαζάκη περαστικά στον τραυματισμό που έχει»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P