Αλ. Χατζηπαυλίδης: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα – Να δώσουμε τα πάντα και όπου βγει»

Για το ιστορικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Final 4 μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Αλέξανδρος Χατζηπαυλίδης.

Ο αρχηγός του Ασημίου αναφέρθηκε στην ποδοσφαιρική γιορτή που θα γίνει το διήμερο στην Μεσσαρά για το Final 4, αλλά και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πάει να χαρεί την διοργάνωση και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον κόσμο του Ασημίου, θέλοντας να τον δει στο γήπεδο σε αυτή την ιστορική στιγμή…

Για την διοργάνωση του Final 4: «Σίγουρα είναι μια πολύ σπουδαία διοργάνωση για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, με δύο παιχνίδια που θα είναι γιορτή και διαφήμιση για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Για την ομάδα του Ασημίου η συμμετοχή της στο Final 4 είναι από μόνη της μια μεγάλη επιτυχία για το σωματείο, που θέλει να ξανά ζήσει στιγμές του παρελθόντος».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Η πορεία του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα τα λέει όλα. Έχει έναν ιδιαίτερα καλό προπονητή και ένα ρόστερ βαθύ με παίκτες που γνωρίζουν από τέτοια ματς, όπως συμβαίνει και με το δικό μας ρόστερ, αφού έχουμε παίκτες που γνωρίζουν καλά από τέτοια παιχνίδια και καταστάσεις και το αποδείξαμε στο παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα. Όπως είπα η συμμετοχή μας σε αυτή την γιορτή είναι επιτυχία. Θα πάμε να το χαρούμε, να δώσουμε τα πάντα και ότι βγει».

Για τον κόσμο: «Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας και τον θέλουμε δίπλα μας να μας στηρίξει με την φωνή του. Είναι μια μεγάλη διάκριση για την ομάδα και μια σπουδαία στιγμή για την περιοχή, καθώς η ομάδα αλλά και η ακαδημία της απαρτίζεται από παιδιά από την γύρω περιοχή που θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα να παίρνει μέρος σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός μετά από πολλά χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P