Απ. Παπακώστας: «Σήμερα τελειώνει η συνεργασία μου με την Βόνη»

Την αποχώρηση του από την ομάδα της Βόνης γνωστοποίησε ο Απόστολος Παπακώστας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Χερσόνησο.

Η Βόνη κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και ο έμπειρος τεχνικός κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας, αφού στις δηλώσεις του αποχαιρέτσηε το σωματείο, μιας και τελείωσε η χρονιά για το σωματείο.

Ο Απόστολος Παπακώστας ευχαρίστησε τους πάντες που συνεργάστηκε για μια ακόμα πετυχημένη χρονιά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Για το παιχνίδι, θα πω ότι έγινε ένα πολύ ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι, που επαναλήφθηκε το σκηνικό των τελευταίων αγωνιστικών για εμάς, με σωρεία ευκαιριών και σοβαρών αμυντικών λαθών.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και γι αυτό δίνω συγχαρητήρια στην Χερσόνησο και στον φίλο μου τον Άγγελο που για μια ακόμα φορά, απέδειξε ότι είναι πολύ ικανός τεχνικός.

Από κει και πέρα σήμερα τελειώνει η συνεργασία μου με την Βόνη, αφού την τελευταία αγωνιστική έχουμε ρεπό. Ήταν δύο υπέροχες και άκρως επιτυχημένες σεζόν, αφού ο στόχος μας επιτεύχθηκε και μάλιστα φέτος με ευκολία.

Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστηκαμε, να τους ευχηθώ υγεία και κάθε επιτυχία. Επίσης στην διοίκηση καλή συνέχεια.

Ειδικά στον πρόεδρο Λαμπράκη Χριστόφορο και τον γενικό αρχηγό Καναβάκη Γιώργο ένα μεγάλο ευχαριστώ. Οι τρεις μας ήμασταν πάντα μαζί και ειδικά στα δύσκολα και κάναμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, ένα μεγάλο επίτευγμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P