«Ματσάρα» στα Καλέσα με 11 γκολ και νικητές τις Ασίτες!

Σε ένα ματς με 11 γκολ, οι Ασίτες επικράτησαν των Δειλινών με 4-7 στα Καλέσα. Πέντε γκολ από τον Κοτζαδάκη, χατ τρικ από τον Ρεμούνδο!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235198″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235198″]

Τρομερό ξεκίνημα στο παιχνίδι από τις Ασίτες, οι οποίες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Τζέκολι με πανέμορφο κόψιμο έδωσε στον Λαδιανό και εκείνος με σουτ άνοιξαν το σκορ. Στο 17’ ήρθε το 0-2, όταν από τρομερή κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Λαδιανός με υποδειγματικό τελείωμα έκανε το 0-2.

Στο 34’ ο Κοτζαδάκης, με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0-3, με τα Δειλινά να επιστρέφουν με δύο γκολ στο ματς μέσα σε τρία λεπτά. Αρχικά ο πρώτος τους σκόρερ Ρεμούνδος, μείωσε σε 1-3 στο 40’, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Λαυρεντίου έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ωστόσο οι Ασίτες δεν αγχώθηκαν και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Κοτζαδάκη μετά από φάση διαρκείας από στημένη φάση, έκανε το 2-4, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στις αρχές της επανάληψης, οι Ασίτες βρήκαν και πέμπτο γκολ, με τον Κοτζαδάκη από την άσπρη βούλα να κάνει το 2-5, φτάνοντας το τρίτο του σερί χατ τρικ! Με καταπληκτική λόμπα έκανε το 2-6, ενώ σημείωσε το πέμπτο του γκολ στην αναμέτρηση, γράφοντας το 2-7!

Τα Δειλινά με δύο γκολ του Ρεμούνδου στο 89’ και 90’ έκαναν το 4-7 που ήταν το τελικό αποτέλσμα σε ένα φοβερό παιχνίδι!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235198″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P