Κυρ. Γαλανός: «Απόλυτα ικανοποιημένος – Νίκη, στο ίσως τελευταίο μου ματς»

Για το ματς με την Ανάληψη και την εξαιρετική εμφάνιση αλλά και για το φινάλε του πρωταθλήματος μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Κυριάκος Γαλανός.

Ο ικανός τεχνικός του Ηρακλή Νιπιδιτού, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εξαιρετική παρουσία των ποδοσφαιριστών του, ενώ ανέφερε πως στόχος στη τελευταία αγωνιστική είναι η νίκη, για να κλείσει όμορφο, στην ίσως, όπως τόνισε, τελευταία του χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Λοιπόν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την καλή παρουσία των ποδοσφαιριστών και θα ήθελα ακόμη μια φορά να τους ευχαριστήσω για την πολύ καλή εικόνα που έχουμε δείξει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Η παρουσία στις προπονήσεις φέρνουν αποτελέσματα και τίποτα δεν γίνεται χωρίς δουλειά, όταν δουλεύεις ανταμοίβεσαι και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Η βδομάδα ξεκινάει από σήμερα με προπόνηση και την Παρασκευή ολοκληρώνεται η προετοιμασία μας για το ματς με τους Νέους Αλμυρού Β’, όπου το ματς αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα, γιατί αυτό το ματς ίσως και να είναι το τελευταίο, σε μια ομάδα που τα τελευταία οκτώ χρόνια έχω αγαπήσει και έχω μέσα στην καρδιά μου και στόχος είναι η νίκη για να κλείσει όμορφο το ταξίδι στην φετινή ποδοσφαιρική σεζόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P