Πέρασε από τη Χερσόνησο ο ΠΟΑ και μια… ανάσα από τον τίτλο!

Ο ΠΟΑ επικράτησε της Χερσονήσου με 0-3 εκτός έδρας και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ρωμανό, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το… πάνω χέρι για την κατάκτηση του τίτλου.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235178″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235178″]

Ο ΠΟΑ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν από εξαιρετική πάσα του Σφυρογιαννάκη, ο Γιακουμάκης με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τη Χερσόνησο στα πρώτα λεπτά να έχει δύο καλές στιγμές με Καπετανάκη και Ντρεϊάι

Το γκολ αποσυντόνισε τους γηπεδούχους, με τους Ατσαλενιώτες να παίρνουν τον έλεγχο του αγώνα και στο 21ο λεπτό, ο ΠΟΑ είχε δοκάρι μετά από εξαιρετικό σουτ του Σφυρογιαννάκη. Ο ΠΟΑ βρήκε και δεύτερο τέρμα στο 31ο λεπτό, μετά από τρομερή ενέργεια και σουτ του Γιακουμάκη, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ΠΟΑ βρήκε και τρίτο τέρμα, όταν ο Παπασπύρος πάσαρε στον Αρμόα και εκείνος πέτυχε το 0-3, κλειδώνοντας τη νίκη για τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια η Χερσόνησος είχε μια ευκαιρία με τον Κομσίου, μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται στη συνέχεια άριστα το προβάδισμα του και να παίρνει μια τεράστια νίκη, με το «τρίποντο» να αγκαλιάζει τον τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235178″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ