Β. Χωραΐτης: «Οι Νέοι Ηροδότου είναι το μέλλον του Ηροδότου – Είμαστε ενθουσιασμένοι μετά την περυσινή ταλαιπωρία»

Για την είσοδο των Νέων Ηροδότου στο μητρώο μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Χωραΐτης.

Ο παράγοντας των Νέων Ηροδότου αναφέρθηκε στην δύσκολη χρονιά που πέρασε το σωματείο, καθώς έμεινε εκτός από το μητρώο από ένα ανθρώπινο λάθος, ενώ αναφέρθηκε στην συνεργασία με τον Ραύκο, αλλά και μια νέα ενέργεια που προχώρησαν με τον Δημήτρη Τριβυζαδάκη, όπου δημιούργησαν ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών ονομάζοντας το Νέοι Ηροδότου elit football academy.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μετά από μια δύσκολη χρονιά που περάσαμε λόγω του ότι δεν μπήκαμε στο μητρώο λόγω ενός ανθρώπινου λάθους, επιτέλους μπήκαμε. Έχουμε ολοκληρώσει την διαδικασία και πλέον κοιτάζουμε με αισιοδοξία τη νέα χρονιά η οποία για εμάς θα αρχίσει σύντομα.  Οι Νέοι Ηροδότου, είναι το μέλλον του Ηροδότου μετά και τις τελευταίες εξελίξεις. Η αγωνιστική μας δράση είναι σε πλήρη αγωνιστική εξέλιξη μιας και έχουμε μια ακόμα αγωνιστική στην όμορφη συνεργασία που έχουμε με τον Ραύκο, για την οποία θα μιλήσουμε μετά το τέλος της σεζόν ώστε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία.

Δεν θα έχουμε μεγάλη διακοπή για το καλοκαίρι. Τώρα εδώ και δύο μήνες, μέσω του προπονητή μας Δημήτρη Τρυβιζαδάκη, έχουμε κάνει «φιλτράρισμα» κάποιους ποδοσφαιριστές με την ονομασία Νέοι Ηροδότου elit football academy που προπονούνται με άλλα πρωτόκολλα και τα αποτελέσματα θα τα δούμε σύντομα.

Μετά την ένταξη στο μητρώου η σεζόν για εμάς ολοκληρώνεται τέλος Μαϊού και η νέα σεζόν θα ξεκινήσει αρχές Ιουνίου. Είμαστε ενθουσιασμένοι, όχι γιατί κάναμε κάτι φανταστικό, απλά ταλαιπωρηθήκαμε πέρυσι και αυτό φέτος μας δίνει μια περίσσια χαρά». 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P