Στο Final Four o ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του Κρουσώνα νίκησε 2-1 τον ΑΟΤ και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”301368″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”301368″]

Έπειτα από ένα δυνατό παιχνίδι, οι Κρουσανιώτες πανηγύρισαν την πρόκριση τους στο Final Four. Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σ’ ένα σκληρό παιχνίδι, αν και σταδιακά οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο. Στο 15’ απείλησαν με τον Μεταξάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό φάουλ με τον Μεϊρέλες στο 17’.

Στο 18’ και στο 29’ ο Δημαράκης πρόλαβε Μεταξάκη και Κουράκη, αντίστοιχα, ενώ στο 30’ μπλόκαρε το σουτ του πρώτου. Στο 32’ είπε «όχι» στον Γαρεφαλάκη, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Κουράκης βγήκε όμορφα στην πλάτη της άμυνας και με όμορφο πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Στο 43’ ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων έκανε άλλη μία σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά αντιπάλου, με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμη. Στις καθυστερήσεις, πάντως, το σύνολο του Στέλιου Κοζανίδη θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αφού ο «κεραυνός του Τριανταφυλλίδη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο ημίχρονο αποχώρησε αναγκαστικά ο Δημαράκης, 2ος τερματοφύλακας δεν υπήρχε και κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Αριστεινίδης, σε μία άσχημη εξέλιξη για τον ΑΟΤ. Στο 56’, μάλιστα, το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη έκανε το 2-0 με τον Κανδηλάκη, αλλά στο επομενο λεπτό ο Τριανταφυλλίδης με πέναλτι μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια η αναμέτρηση είχε πολλές… μάχες, ένταση και αγωνία.

Οι ηττημένοι έβγαλαν στην επανάληψη ψυχή, οι νικητές είχαν… θέμα στην τελική προσπάθεια, ωστόσο αυτό το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει στον θεσμό.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”301368″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P