Αστερίωνας: «Όλοι μαζί θα δώσουμε το πιο ζεστό μας χειροκρότημα για τα παιδιά της ομάδας»

Την δική τους ξεχωριστή εξέδρα θα δημιουργήσουν τα… πιτσιρίκια του Αστερίωνα στο παιχνίδι του Ασημίου με τον Ανθεστίωνα.

Η ομάδα της Μεσσαράς, υποδέχεται το μεσημέρι της Τετάρτης τον Ανθεστίωνα, με στόχο την πρόκριση στο Final 4 και οι ακαδημίες του σωματείου, έδωσαν το σύνθημα για ένα γεμάτο γήπεδο.

Μάλιστα στην ανακοίνωση τονίζουν ότι γονείς και παιδιά θα δημιουργήσουν την δική τους ξεχωριστή εξέδρα για να χειροκροτήσουν τους παίκτες της ομάδας. Τέλος καλωσόρισαν κα τους Τίτο Χατζάκη, Γιώργο Σαριδάκη για την επιστροφή τους έστω και σαν αντίπαλοι στο γήπεδο που αναδείχθηκαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μία όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σήμερα στις 4:30μ.μ. στο γήπεδο Ασημίου. Ο «ΑΣΤΕΡΙΩΝΑΣ» θα είναι εκεί, γονείς και παιδιά θα δημιουργήσουμε την δική μας ξεχωριστή κερκίδα !

Όλοι μαζί θα δώσουμε το πιο ζεστό μας χειροκρότημα για τα παιδιά της ομάδας μας! Καλή επιτυχία στην ομάδα μας τον Α.Ο.ΑΣΗΜΙΟΥ ! Διπλά χαρούμενοι και για εσάς, Τίτο Χατζάκη και Γιώργο Σαριδάκη καλώς να ορίσετε στο σπίτι σας»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P