Γ. Σαμωνάκης: «Να ευχαριστηθούμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος»

Για την σπουδαία νίκη επί της Παλιανής με δικό του γκολ στο 95’ επί του πρωτοπόρου Μοχού, για το ματς με τη Φαιστό αλλά και για την μέχρι στιγμή πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Γιάννης Σαμωνάκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος που επανήλθαν τα χαμόγελα στη νίκη επί του Μοχού, για το ματς με τη Φαιστό σημείωσε πως σκοπός είναι να αποβληθεί το άγχος και να απολαύσουν άπαντες το παιχνίδι, όπως και μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τη νίκη επί του Μοχού με δικό του γκολ: «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για δύο λόγους. Καταρχάς, γιατί μετά από αυτή τη νίκη, επανήλθαν τα χαμόγελα σε όλα τα μέλη της ομάδας που συμβάλλουν καθημερινά με τον τρόπο τους και κατά δεύτερον, όλοι καταλαβαίνουμε τον ενθουσιασμό που νιώθει κανείς, όταν σκοράρει στο 95’ νικητήριο γκολ!».

Για το ματς με τη Φαιστό: «Πιστεύω ότι αγωνιστικά θα δείτε την ίδια Παλιανή, δηλαδή ανταγωνιστική. Αυτό οφείλεται στο ότι προσπαθούμε να παιξουμε ήρεμο και απλό ποδόσφαιρο. Όλοι γνωρίζουμε, πόσο επικίνδυνη είναι η ομάδα της Φαιστού στην έδρα της, όποτε οι σκέψεις μου είναι να προσπαθήσουμε να αποβάλλουμε το άγχος και να ευχαριστηθούμε απλά το παιχνίδι».

Για την μέχρι στιγμής πορεία της Παλιανης και για το υπόλοιπο της σεζόν: «Η πορεία μας είχε καποια σκαμπανεβάσματα όπως συχνά συμβαίνει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αν λάβουμε υπόψιν τους παράγοντες του πολύ μικρού ρόστερ και τις απουσίες όλης της χρονιάς, η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο. Ο στόχος μας εως το φινάλε, όπως προανέφερα, είναι να ευχαριστηθούμε εμείς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές όλα τα παιχνίδια αλλά και συγχρόνως να παρουσιάσουμε μια σοβαρή εικόνα, καθώς η απώλεια του προπονητή μας, φυσικά μας κοστίζει!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P