Στ. Μασέλης: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα έχουμε ελπίδες για την πρόκριση στο Final Four»

Για το ιστορικό παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Στέφανος Μασέλης. 

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Ασημίου, αναφέρθηκε στο ιστορικό παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Ανθεστίωνα, που μπορεί να δώσει στο σωματείο την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

Παράλληλα ο ίδιος κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες και να στηρίξει την προσπάθεια…

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για το σωματείο, την διοίκηση, τον κόσμο και την ιστορία του Ασημίου. Ο Ανεθστίων είναι μια σπουδαία ομάδα και αυτό το δείχνει η βαθμολογική του θέση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Θεωρώ ότι δεν έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας μιας και φτάσαμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης και όλες οι ομάδες είναι παραπάνω κατηγορίας. 

Πιστεύω όμως ότι εφόσον πιάσουμε καλή απόδοση και δείξουμε χαρακτήρα και όρεξη θα έχουμε ελπίδες να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι και να πάρουμε μια ιστορική πρόκριση στο Final Four.

Σίγουρα μια πρόκριση θα μείνει στην ιστορία και άπαντες θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Μακάρι να γίνει ένα ωραίο ματς και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για τον κόσμο: «Σίγουρα ο κόσμος είναι η δύναμη μας και θα θέλαμε να γεμίσει το γήπεδο, ώστε να στηρίξει με την φωνή του την προσπάθεια μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια τεράστια πρόκριση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P