Super League 2: Κρητικό ντέρμπι στα Χανιά, για την πρώτη ιστορική νίκη ο ΟΦΙ

Ανοίγει η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 2, με το Κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε Χανιά και Εργοτέλη, να ξεχωρίζει από το σημερινό (27/01) πρόγραμμα. Ο ΟΦ Ιεράπετρας, θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Λάρισας, με στόχο την πρώτη νίκη στην ιστορία του στην Β κατηγορία.

Οι κρητικές ομάδες αγνοούν τη νίκη σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με τα Χανιά και τον Εργοτέλη, να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο λόγω της αναβολής των αναμετρήσεων με τη Δόξα Δράμας. Σήμερα Χανιά και Εργοτέλης θα παλέψουν μεταξύ τους, για την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, με τους Χανιώτες να μετράνε μέχρι στιγμής δύο ισοπαλίες και τους Ηρακλειώτες δύο ήττες.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας, θα φιλοξενήσει σήμερα στο Βουζουνεράκειο Στάδιο τον Απόλλωνα Λάρισας, με στόχο να πάρει την πρώτη του, ιστορική νίκη στη Β κατηγορία. Στις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις, οι «ασπρόμαυροι» μετράνε δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής, τα Τρίκαλα θα υποδεχτούν τη Δόξα Δράμας, στο πρώτο της παιχνίδι τη φετινή σεζόν, ο Διαγόρας θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό Νίκαιας, η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ σπουδαία θα είναι η αναμέτρηση στη Λιβαδειά, ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ξάνθη.

Αναλυτικά το σημερινό (27/01):

[wpse_matches competition=747 cdate=”2021-01-27″]

H βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”747″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P