Ο Ποσειδώνας τίμησε τη μνήμη του Στ. Πρωτογεράκη (pics)

Οι Παλαίμαχοι του Ποσειδώνα και του Εργοτέλη έδωσαν σήμερα φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Σταύρου Πρωτογεράκη, ενώ τίμησε ο Ποσειδώνας και τον πρώην πρόεδρο του ιστορικού σωματείου Μηνά Καλουδάκη.

Συγκινητική ήταν η παρουσία όλων των παλαιμάχων φίλων του Σταύρου στο αθλητικό κέντρο του Ποσειδωνα -Μιχάλη Τζιρακη, με τον Ποσειδώνα να διοργανώνει την εκδήλωση – μνήμης. Παράλληλα, στάλθηε και μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω του Σ.Α.Ε.Π.Η.

Το παρών έδωσαν μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου στην Κρήτη, όπως ο Σήφης Καζανάκης, Μανώλης Σουτζής, Μανώλης Πατεμτζής και Μύρωνας Σηφάκης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ημέρα μνήμης του αθλητή Σταύρου Πρωτογεράκη που κοσμούσε με την παρουσία του τον ΟΦΗ τον Εργοτελη τον Ηροδότο και τον Ποσειδωνα μας …

Συγκινητική η παρουσία όλων των παλαιμάχων φίλων του Σταύρου σήμερα στο αθλητικό κέντρο του Ποσειδωνα -Μιχάλη Τζιρακη στην εκδήλωση μας ,που δείξαμε ότι αναγνωρίζουμε κάθε κομμάτι της ιστορίας του ΝΑΠΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ .

Θεωρήσαμε υποχρέωση μας στην σημερινή ημέρα ,να τιμήσουμε ένα μοναδικό ξεχωριστό άνθρωπο που με αγάπη και ανιδιοτέλεια υπηρέτησε απο την θέση του Προέδρου το Σωματείο μας , τον κ Μηνα Καλουδακη !!

Τέλος προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε να δώσουμε μόνο ποδοσφαιρικό χρώμα ….στην εκδήλωση μας και στείλαμε μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω του Σ.Α.Ε.Π.Η .

Ευχαριστούμε την Περιφερεια Κρητης για την βοηθεια τους στην σημερινή μας εκδήλωση !!

Καλή Ανάσταση και υγεία σε όλους !!!».

Δείτε εικόνες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P