Γκολάρα από Λυκούδη και νίκη για τον Ζαρό!

Τεράστια νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει στην έδρα του Δία ο Ζαρός επικρατώντας με 1-0 στην 3η αγωνιστική του τρίτου γύρου του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”294522″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”294522″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Δίας όσο περνούσε η ώρα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας και μια ευκαιρία με τον Τσιριντάνη να σουτάρει από μακριά και την μπάλα να περνάει άουτ.

Από το 20ο λεπτό και μετά ανέβασε την απόδοση του και στο 23′ έχασε μοναδική ευκαιρία για το 0-1 με τον Ξεκαρδάκη να πλασάρει και τον Κάββαλο να διώχνει τελευταία στιγμή την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή.

Στο 28′ η ομάδα της Μεσσαράς έχασε μια ακόμα ευκαιρία με τον Ξεκαρδάκη να πλασάρει και τον τερματοφύλακα του Δία να διώχνει σε κόρνερ. Στο 35′ ο Δίας απείλησε με τον Τσιριντάνη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος των πρώτων 45 λεπτών και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την συνέχεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δίας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με τον Μπλεμένο να σουτάρει από διαγώνια θέση και την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 67ο λεπτό ο Ζαρός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με έναν απίθανο τρόπο.

Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει κόρνερ και ο Λυκούδης σε μια εξαιρετική έμπνευση το δοκίμασε απευθείας καταφέρνοντας να αιφνιδιάσει τους πάντες γράφοντας το 0-1.  Ο Δίας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 77′ έχασε ευκαιρία με τον Λεμονιά.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε χάνοντας σημαντική στιγμή με τον Βιτσαρά να σουτάρει από κοντά την μπάλα να κοντράρει σε σώματα και τους αμυντικούς του Ζαρού να διώχνουν πάνω στην γραμμή.

Στο 90′ ο Ζαρός απείλησε με το φάουλ του Λυκούδη, όμως ο Μπανασάκης μπλόκαρε. Ένα λεπτό μετά ο Ξεκαρδάκης έχασε διπλή ευκαιρία να κάνει το 0-2 και να καθαρίσει τη νίκη, όμως δεν τα κατάφερε.

Στις καθυστερήσεις ο Δίας κέρδισε πέναλτι με τον Τσιριντάνη να αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως αστόχησε με αποτέλεσμα ο Ζαρός να πάρει ένα σπουδαίο διπλό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”294522″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P