Εκκωφαντικό διπλό για τον Θρίαμβο!

Σαν… σίφουνας πέρασε από την έδρα της Γαρίπας ο Θρίαμβος Αναλήψεως επικρατώντας με 8-0 για την 20η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”221920″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”221920″]

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής που δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον παρά μόνο… κίνητρο για τις ίδιες τις ομάδες (έχουν ανέβει και οι δύο στην Α2 ΕΠΣΗ), ο Θρίαμβος Αναλήψεως ήταν απολαυστικός επικρατώντας με 8-0 της Γαρίπας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 12′ με τον Μανδουράρη ο οποίος έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στον Θρίαμβο ο οποίος πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 17′ με τον Μανδουράρη και πάλι. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο το σύνολο του Γιάννη Κουλούρα κλείδωσε τη νίκη με τον Λυμπερόπουλο να κάνει το 3-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν έπεσε από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σκόραραν με τον Γκούρο Έτμοντ κάνοντας το 4-0 στο 48′. Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Κοκκινάκης, ο οποίος διαμόρφωσε το 5-0.

Στο 65ο λεπτό ο Αργυρός έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς κάνοντας το 6-0, ενώ ο Ζερβάκης έγραψε το 7-0 για την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε στο 84′ με τον Πρέντι να διαμορφώνει το 8-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”221920″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P