Με Μανιούδη πέρασε από το Ασήμι η Τύλισος!

Μια ακόμα σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Τύλισος στην Μεσσαρά για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ στον τρίτο γύρο που βρισκόμαστε.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”294489″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”294489″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό από τις δύο ομάδες και η Τύλισος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 12’ με τον Μανιουδή να κάνει το 1-0 δίνοντας ψυχολογία στους «πράσινους» για την συνέχεια.

Το Ασήμι προσπάθησε να αντιδράσει και να βρει γκολ ισοφάρισης πριν βγει το ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι σημαντικό με αποτέλεσμα το 0-1 να μείνει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Ασήμι μπήκε δυνατά και βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 70’ με τον Χατζηκωνσταντίνου να ισοφαρίζει σε 1-1 και να δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Τα χαμόγελα για τους γηπεδούχους δεν κράτησαν αρκετή ώρα, αφού ο Μανιουδής και πάλι κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ την Τύλισο κάνοντας το 2-1 στο 78ο λεπτό.

Το Ασήμι έψαξε ξανά γκολ ισοφάρισης, ανεβάζοντας τις γραμμές του και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Τύλισο να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση πράγμα που κατάφερε στο 90’ με τον Βανγκέλι να κάνει το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”294489″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P