Αποστολή εξετελέσθη για τον ΠΑΟΚ στην Γέργερη!

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στην Γέργερη κόντρα στον Ρούβα, συνεχίζοντας να απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας στην Α1 ΕΠΣΗ για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235134″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235134″]

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο παιχνίδι και πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τον Ρούβα να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση ή από στατικές φάσεις προκειμένου να κάνει την… ζημιά στους ασπρόμαυρους.

Οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε η ώρα πίεζαν, σπαταλώντας ευκαιρίες με τους Μεμοτσέλα και Ανωγειανάκη, όμως καμία από αυτές δεν βρήκε την εστία του Ζερβού.

Η λύση ήρθε από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Άκη Κουράκη, ο οποίος με κεφαλιά κατάφερε να κάνει το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ο Ρούβας στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να αντιδράσει και να βρει χώρους για να ισοφαρίσει το ματς και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκανε πιο εύκολα τα πράγματα στην αναμέτρηση με τον Ανωγειανάκη να σκοράρει κάνοντας το 0-2.

Η ομάδα του Νίκου Τσερεβελάκη δεν το έβαλε κάτω προσπάθησε, όμως η εμπειρία και η ποιότητα του ΠΑΟΚ κράτησε το 0-2 μέχρι το τέλος συνεχίζοντας έτσι το σερί θετικών αποτελεσμάτων και την κορυφή της βαθμολογίας στην Α1 ΕΠΣΗ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού για τον Ρούβα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πρίφτης, ενώ για τον ΠΑΟΚ ο Μεμοτσέλα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235134″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ