Πλήρης και με καλή ψυχολογία στα Καλέσα ο Αστέρας Μυρτιάς Πόρος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Μυρτιάς Πόρου για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στα Καλέσα με τον Μαραθώνα στις 12:00.

Ο Δημήτρης Τσέρος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για το παιχνίδι, έχοντας και καλή ψυχολογία μετά τις εμφανίσεις και τις νίκες των τελευταίων αγωνιστικών.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Να δώσουν συνέχεια στα τρίποντα θέλουν οι “κοκκινομαυρομπλε” που φιλοξενούνται την Κυριακή το μεσημέρι (26/03, 12:00) από τον μαχητικό Μαραθώνα. Επικίνδυνη έξοδος στα Κάλεσα για Αστέρα Μυρτιάς Πόρο! Η ομάδα του Δημήτρη Τσέρου πηγαίνει πλήρης και με καλή ψυχολογία στην έδρα του Μαραθώνα με τον έμπειρο τεχνικό ωστόσο να ζητάει επαγρύπνηση και να εφιστά την προσοχή των παικτών του. “Είναι ένα παιχνίδι που πιθανόν να κρύβει παγίδες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη”, επισήμανε σχετικά στο “Αστέρας Μυρτιάς Πόρος” ο προπονητής των “κοκκινομαυρομπλε”. Στα Κάλεσα θα σφυρίξει ο Βασιλάκης Α. με βοηθούς τους Ανδριανάκη Ι. – Φανουράκη Μ.».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P