Ο Καΐμακαμούδης επέστρεψε για τα καλά….

Αποτελεί έναν από τους μεγάλους άτυχους του ΠΟΑ τη φετινή σεζόν, έχοντας χάσει αρκετούς αγώνες λόγω τραυματισμού.

Ωστόσο όποτε αγωνίζεται, αποδεικνύει πως είναι μια πολυτέλεια για την κατηγορία, συνεισφέροντας τα μέγιστα στον ΠΟΑ για την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, σε μια φουλ ανταγωνιστική σεζόν….

Στο ματς με τα Δειλινά οι Ατσαενιώτες τα βρήκαν.. σκούρα. Η κλειστή άμυνα των Δειλινών δεν έδωσε τη δυνατότητα σε κλασσικές ευκαιρίες, με δύο και τρεις ποδοσφαιριστές να πέφτουν πάνω στον Καϊμακαμούδη, ο οποίος όποτε έβρισκε λίγο χώρο, έστελνε την μπάλα στα δίχτυα. Και το κατάφερε τέσσερις φορές, σε μια μοναδική παράσταση, από τις πολλές που έχει προσφέρει στην πλούσια καριέρα του.

Τα τέσσερα γκολ κόντρα στα Δειλινά, ανέβασαν τη συγκομιδή του στα 16 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές, δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με άπαντες στο σωματείο να.. τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση….

ΔΗΜΟΦΙΛΗ