Κυρ. Γαλανός: «Μάγκες οι ποδοσφαιριστές μου – Συνεχίζουμε με το κεφάλι χαμηλά»

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού, στην επιστροφή του στη δράση μετά από σχεδόν ένα μήνα, πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο, επικρατώντας του ΟΦΑΜ με 2-1 με ανατροπή.

Το σύνολο του Κυριάκου Γαλανού, έμεινε πίσω στο σκορ, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε και έκανε την ανατροπή και πήρε μια σημαντική νίκη, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι.

Το διάστημα της… διακοπής, δεν στάματησε να δουλεύει, με τις προπονήσεις να έχουν αρκετή συμμετοχή, δουλεύοντας σε συνθήκες πρωταθλήματος, παρά το γεγονός πως δεν υπήρχε αγωνιστική δράση.

Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας από την αρχή της σεζόν είναι σε εξαιρετικό επίπεδο, με άπαντες να είναι μια.. παρέα στην ομάδα και το καλό κλίμα και η διάθεση φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο, όπως άλλωστε και η σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Για την νίκη επί του ΟΦΑΜ μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο τεχνικός της ομάδας Κυριάκος Γαλανός, αναφέροντας: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, πήραν μια τεράστια νίκη, κόντρα σε ένα σοβαρό και αξιότιμο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του ΟΦΑΜ, τα παιδιά ανταπεξέλθανε πλήρως στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, με καθαρό μυαλό στο 0-1 δεν το βάλαμε κάτω, πιστεύαμε στη νίκη, ήρθε η γρήγορη ισοφάριση και είναι μάγκες, γιατί με αντίξοες συνθήκες, τόσο στην προπόνηση της Παρασκευής, όσο και στον αγώνα με κακές καιρικές συνθήκες, τα καταφέρανε. 

Συνεχίζουμε με το κεφάλι χαμηλά, έχουν μείνει πέντε ακόμη αγωνιστικές και πλέον στρεφόμαστε στο παιχνίδι με την Γαρίπα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P