Ο Μωραϊτάκης έδωσε σπουδαία νίκη στον Ηρακλή Νιπιδιτού!

Μια πολύ μεγάλη νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Ηρακλής Νιπιδιτού επικρατώντας με 2-1 του ΟΦΑΜ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”221901″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”221901″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τρεις κλασσικές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα.

Συγκεκριμένα για τον Ηρακλή Νιπιδιτού απείλησε ο Μελαδάκης, ενώ για τον ΟΦΑΜ οι Αεράκης, Σωμαράκης.

Ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε με τις δυνατές μονομαχίες και τα λάθη στην μεσαία γραμμή να κλέβουν τις εντυπώσεις. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε με τον ΟΦΑΜ να χάνει κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με τους Πανταζή, Αντωνακούδη και Αεράκη, ωστόσο κανένας από τους παραπάνω δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η ομάδα του Πέτρου Γιακουμάκη κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού,  με τον Σωμαράκη να κάνει το 1-0.

Στην συνέχεια ο Ηρακλής Νιπιδιτού ανέβασε τις γραμμές του, πίεσε για την ισοφάριση, ενώ ο ΟΦΑΜ είχε κενούς χώρους να κλειδώσει τη νίκη χωρίς να καταφέρει να το πετύχει.

Δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Ηρακλής Νιπιδιτού κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Μωραϊτάκη να κάνει το 1-1 στο 80ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το ματς στα τελευταία δέκα λεπτά ήταν… ροντέο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης που το είχαν ανάγκη.

Τελικά το σύνολο του Κυριάκου Γαλανού κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή με τον Μωραϊτάκη να σκοράρει πανέμορφο τέρμα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”221901″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P