Μ. Ασλαματζίδης: «Αν παίζουμε όπως θέλει ο προπονητής μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα»

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Μηνάς Ασλαματζίδης.

Ο  εκ των αρχηγών του Ποσειδώνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και την πορεία που έχει κάνει μέχρι τώρα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως αν η ομάδα ακολουθεί τις οδηγίες του Νίκου Σουτζή δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.

Ακόμα τόνισε ότι στόχος τους είναι το διπλό και θα παραταχθούν στην αναμέτρηση γι’ αυτό. Τέλος αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας λέγοντας πως μέχρι τώρα τα έχουν πάει καλά παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που το δείχνει και η βαθμολογική της θέση και την σταθερή της πορεία σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα. Έχουμε αποδείξει ότι αν παίζουμε την μπάλα που θέλει ο προπονητής μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν παρά μόνο τον κακό μας εαυτό. Θεωρώ ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα φύγουμε και με τους τρεις βαθμούς της νίκης που είναι και ο στόχος μας άλλωστε».

Για τον στόχο του Ποσειδώνα μέχρι το φινάλε της σεζόν: «Ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας ήταν να διατηρήσουμε την ομάδα στην κατηγορία την οποία της αξίζει να βρίσκεται . Αντ’αυτού όχι μόνο έχουμε πετύχει το στόχος μας αλλά βρισκόμαστε σχεδόν απτην αρχή του πρωταθλήματος στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα συνδυάζοντας καλό και σωστό ποδόσφαιρο . Αυτό θα είναι και το πλάνο της ομάδα στην μετέπειτα πορεία της ομάδα ως το τέλος του πρωταθλήματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P