Πέρασε τον Ποσειδώνα ο ΠΟΑ!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ κατάφερε να πάρει ο ΠΟΑ επικρατώντας στο Ατσαλένιο του Ποσειδώνα με 4-0.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”291054″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”291054″]

Σε ένα καλό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, ο ΠΟΑ είχε την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να κλείσει τον Ποσειδώνα στα καρέ του, ώστε να πετύχει κάποιο γρήγορο γκολ που ήταν και το ζητούμενο. Από την άλλη ο Ποσειδώνας ήθελε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση την άμυνα του ΠΟΑ και να κάνει την ζημιά.

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 32ο λεπτό με τον Τάσο Νάτο να κάνει το 1-0. Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι ο ΠΟΑ πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

Στην επανάληψη ο ΠΟΑ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο 49ο λεπτό, ο Φώτης Καϊμακαμούδης κατάφερε να κάνει το 2-0 και να δώσει σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Οι πράσινοι βρήκαν και τρίτο γκολ στο 56ο λεπτό, όταν ο Βερούσι άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα έγινε στο 79ο λεπτό με τον Κεφαλούκο να γράφει το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”291054″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P