Ο Κεφαλογιάννης χάρισε τη νίκη στον Αετό Ανωγείων!

Μια πολύ σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει ο Αετός Ανωγείων ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Δωριέα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”221735″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”221735″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά στις δύο εστίες, με τις καιρικές συνθήκες μάλιστα να εμποδίζουν τις προσπάθειες.

Στο 27ο λεπτό, ο Αετός Ανωγείων κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Άγγελος Κεφαλογιάννης κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Λευτέρης Κεφαλογιάννης με τον Ζερβό να διώχνει και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια ο Δωριέας ανέβασε την απόδοση του και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Πεχυνάκη, Ντραγκίτσι και Εργαζάκη, με του τελευταίου η προσπάθεια να είναι η κορυφαία, όμως ο τερματοφύλακας του Αετού έδιωξε εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη ο Δωριέας ανέβασε τις γραμμές του αφού ήταν αποφασισμένος να πιέσει, με αποτέλεσμα ο Αετός Ανωγείων να βρει αρκετούς χώρους, χάνοντας ευκαιρίες με τους Λευτέρη Κεφαλογιάννη και Κανταρτζή.

Από την άλλη ο Δωριέας έχασε ευκαιρίες με Αουίντα και Σαϊτάκη, όμως το 1-0 δεν άλλαξε με αποτέλεσμα ο Αετός Ανωγείων να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”221735″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P