Δεν «Χ»άρηκε κανείς στα Μάλια!

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με τέσσερα γκολ ΠΑΝΟΜ και Ασίτες έμειναν στο 2-2 με αποτέλεσμα να μοιραστούν τους βαθμούς για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235078″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235078″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τις Ασίτες αφού στο 14ο λεπτό ο Γιώργος Κοτζαδάκης κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΝΟΜ από ωραία προσπάθεια κάνοντας το 0-1 για τα «Λιοντάρια».

Στην συνέχεια ο ΠΑΝΟΜ προσπάθησε να αντιδράσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όμως οι ευκαιρίες του Γκέκα και του Κουσίδη δεν βρήκαν εστία. Μάλιστα η κορυφαία στιγμή ήταν η προσπάθεια του Νίκολι, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Από την άλλη οι Ασίτες που είχαν το γκολ που ήθελαν προσπαθούσαν στην κόντρα επίθεση να καθαρίσουν το ματς χωρίς όμως να πετύχουν κάτι.

Το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έτσι τα «Λιοντάρια» πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΝΟΜ μπήκε φανερά ανεβασμένος και στο 50ο λεπτό κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Μαυρίδη να παίρνει την κεφαλιά και να νικάει τον Χαραλαμπάκη για το 2-1.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι μέσα σε τρία λεπτά γύρισαν… τούμπα το παιχνίδι κάνοντας το 2-1 με τον Κουσίδη. Οι Ασίτες που βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο καθώς ήθελαν θετικό αποτέλεσμα πίεσαν για την ισοφάριση και την πέτυχαν στο 70ο λεπτό, όταν ο Κώστας Ρουμπάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Μαυρίδης άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, αφού τόσο ο ΠΑΝΟΜ όσο και οι Ασίτες ήθελαν τη νίκη. Το 2-2 δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235078″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P