Με χατ – τρικ Κωστάκη τη νίκη ο Ερμής Ατσαλένιου

Σημαντική νίκη για τον Ερμή Ατσαλένιου, ο οποίος επικράτησε του Μαρτινέγκο με 3-2. Με οκτώ παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”222042″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”222042″]

Τα παιχνίδια ανάμεσα στα νεανικά κλιμάκια του ΠΟΑ και Εργοτέλη, χαρακτηρίζονται πάντα από το πάθος και τη δύναμη, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ερμή και Μαρτινέγκο να μην αποτελεί εξαίρεση. Ο Ερμής προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωστάκη στο 20′, το οποίο κέρδισε ο Καλογιαννάκης.

Στο 40′ πήρε σημαντικότατο προβάδισμα για τη νίκη, με τον Καλογιαννάκη να κερδίζει νέο πέναλτι και την αποβολή του τερματοφύλακα του Μαρτινέγκο Σταματάκη, με τον Κωστάκη με νέα εύστοχη εκτέλεση να γράφει το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Κωστάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ με 3-0, σημειώνοντας το προσωπικό του χατ τρικ, με το Μαρτινέγκο, παρά το γεγονός πως έμεινε με δέκα παίκτες, δεν παράτησε το παιχνίδι, μείωσε με τον Κουντούρη από την άσπρη βούλα στο 73′, ενώ ο Ντελής έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι στο 80′. Το Μαρτινέγκο έμεινε με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Βγόντζα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με οκτώ (!), καθώς αποβλήθηκε και ο Ντελής!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”222042″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P