«Βύθισαν» τις Ασίτες οι Μοίρες!

Οι Μοίρες, σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση και μεγάλο πάθος και από τις δύο ομάδες, πέρασαν από τις Ασίτες επικρατώντας με 1-2. Όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235066″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235066″]

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Ασιτών, με τις Ασίτες να μένουν με δέκα παίκτες με απευθείας κόκκινη κάρτα του Λαμπράκη, για τράβηγμα εκτός περιοχής, με το σκορ να παραμένει στο 0-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους στο πρώτο μέρος και να θεωρείται ισορροπημένο.

Στην επανάληψη, παρά το γεγονός πως οι Ασίτες είχαν μείνει με δέκα παίκτες από το πρώτο μέρος, αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, με το παιχνίδι να πηγαίνει στη δύναμη, με τις Μοίρες να εκμεταλλεύονται αδράνεια της άμυνας, ανοίγοντας το σκορ με τον Γκίνι στο 60′. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο από μια νέα αδράνεια, ο Τραορέ με κεφαλιά έκανε το 0-2 στο 82′, με τον Κοτζαδακη τρία λεπτά αργότερα να ευστοχεί σε πέναλτι, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παχνίδι.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τις Μοίρες των πολλών απουσιών να παίρνουν μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να χάνουν και άλλο έδαφος στη προσπάθεια τους για παραμονή, κρατώντας ωστόσο το πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Παντζαρίδη, ειδικά όταν έμειναν με δέκα παίκτες.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235066″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P