«Καθάρισε» με έξι γκολ από το ημίχρονο η Τύλισος!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με καλό ποδόσφαιρο και αποτελεσματικότητα η Τύλισος η οποία επικράτησε με 6-1 του ΠΟΗ για την 16η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235245″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235245″]

Η Τύλισος μπήκε με το… καλημέρα με το πόδι στο γκάζι και έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες με τον Μιχελουδάκη στα πρώτα έξι λεπτά. Η πίεση αυτή απέφερε καρπούς και στο 14′ οι πράσινοι πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από τρομερή συνεργασία Μιχελουδάκη, Αμαραντίδη ο πρώτος βρέθηκε  τετ α τετ και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Τύλισος πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μανιουδή. Ο Παγκαλάκης βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Μανιουδή και αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-2.

Στο 19′ ο Παγκαλάκης σημάδεψε το δοκάρι του ΠΟΗ με δυνατό φάουλ, ενώ στην συνέχεια ο Μιχελουδάκης με κεφαλιά προσπάθησε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο τερματοφύλακας έδιωξε.

Ο καταιγισμός της Τυλίσου συνεχίστηκε και στο 22′ κατάφερε να κάνει το 0-3 με τον Αμαραντίδη με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης στο 28′ έκανε το 4-0 με σουτ σφραγίζοντας έτσι τη νίκη για την ομάδα του.

Ο ΠΟΗ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 32′ πέτυχε γκολ με τον Τιγκίρη με κοντινό σουτ. Ωστόσο η Τύλισος δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη και στο 38′ πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Μάτσα ο οποίος επωφελήθηκε το λάθος και με σουτ έκανε το 1-5.

Το… διαστημικό πρώτο μέρος για την Τύλισο σταμάτησε στο 41′ με τον Αμαραντίδη να πετυχαίνει χατ- τρικ με διαγώνιο σουτ, κάνοντας το 1-6. Στο δεύτερο μέρος η Τύλισος έριξε ρυθμό και ο ΠΟΗ έχασε σημαντική στιγμή με τον Τιγκίρη να κάνει το 2-6, όμως το φάουλ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Το  1-6 έμεινε μέχρι το φινάλει και η ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη πανηγύρισε μια ακόμα σημαντική νίκη συνεχίζοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235245″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P