«Φωνές» από το Μοσχάτο

Στο παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ.

Το Μοσχάτο εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στο εκτός έδρας ματς απέναντι στον Άγιο Νικόλαο. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν λόγο για πέναλτι που δεν τους δόθηκε και για ακατανόητες κάρτες που δέχτηκαν. Αναλυτικά:

«Σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου έγινε μία απόλυτα πετυχημένη “χειρουργική” επέμβαση   με θύμα την ομάδα μας και θύτες το διαιτητικό τρίο της αποψινής αναμέτρησης. Πρώτα με το πέναλτι που δεν δίνεται στο πρώτο ημίχρονο στον Τζωρτζάτο που δέχτηκε πάτημα από αντίπαλο.

Εν συνεχεία με τις ακατανόητες κάρτες οι οποίες εν όψει και των επόμενων αγώνων που έχουμε με Κρητικές ομάδες με τις οποίες παλεύουμε για τον υποβιβασμό, ουσιαστικά, μας αποδεκατίζουν.

Και όπως έχουμε πει και παλαιότερα, εκφράζουμε  προβληματισμό για την εντοπιότητα των διαιτητών  σε αγώνες μας με Κρητικές ομάδες οι οποίοι επανειλημμένα  έχουν σφυρίξει εναντίον μας. Και επειδή αναφερόμαστε σε διαιτητικές αδικίες  να θυμηθούμε  το ακυρωθέν γκολ του Ψυχογιού στον πρώτο γύρο το οποίο δεν θα ακύρωνε ούτε ο Πρόεδρος του Αγίου Νικολάου με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P