Ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Χωρίς απουσίας και με σύνθημα «μόνο νίκη», αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΟΑ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την ήττα από τον Ανθεστίωνα στο Θραψανό, θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες, προκειμένου να πάρουν το πάνω… χέρι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Βασίλης Κρασανάκης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως υπάρχει ψυχολογία για την επικείμενη αναμέτρηση, ενώ θέλουν να δείξουν σοβαρότητα από την αρχή μέχρι και το τέλος για να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ