«Έξι»πνυσε για τα καλά η Χερσόνησος…

Συνεχίζει το τρομερό της σερί στον δεύτερο γύρο της Α1 ΕΠΣΗ η Χερσόνησος, η οποία κατάφερε να κερδίσει και τις Ασίτες με 6-0 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να βρουν χώρους και να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, η ομάδα του Λιμανιού, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, αφού ο Καπετανάκης ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στην ομάδα της Χερσονήσου, η οποία λίγο πριν βγει το ημίχρονο κατάφερε να πάρει αέρα δύο τερμάτων Χατζιάι, να πλασάρει υποδειγματικά τον Φουντουλάκη και να κάνει το 2-0.

Στην επανάληψη το σύνολο του Άγγελου Βαρδάκη, ήταν εντυπωσιακό, αφού στο 55′ ο Καπετανάκης με πέναλτι έκανε και πάλι το 3-0, για να έρθει ο Ψωρογιάννης στο 60′ με δυνατό σουτ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για την Χερσόνησο, η οποία σκόραρε και πέμπτο γκολ με τον Ντρεϊάι. Το κερασάκι στην τούρτα για την σπουδαία νίκη της Χερσονήσου έβαλε ο Κομσίου στο 80′ γράφοντας το 0-6 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P