Σπουδαίο «διπλό» για τον Κόρακα!

Μια πολύ σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Κόρακας, ο οποίος επικράτησε με 4-2 των Νέων Αλμυρού Β’, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”221880″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”221880″]

Ο Κόρακας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε την πρώτη του καλή στιγμή στο 5′ με τον Σηφάκη να σουτάρει και τον τερματοφύλακα των Νέων να διώχνει με δυσκολία. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με δυνατό σουτ του Σαράντου κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα της Μεσσαράς απάντησε άμεσα, αφού στο 13′ ο Μαρκάκης κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με ωραίο σουτ κάνοντας το 1-1. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον Κόρακα, αφού στο 20′ κατάφερε να φέρει τούμπα το παιχνίδι, όταν ο Φουστανάκης σέντραρε και ο Τσακιράκης με μονοκόμματη προβολή έκανε το 1-2.

Στο 28ο λεπτό, οι Νέοι Αλμυρού Β’, έχασαν σημαντική στιγμή με τον Παπαδάκη, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι, όμως ο τερματοφύλακας του Κόρακα έδιωξε σε κόρνερ. Στο 31ο λεπτό ο Κόρακας πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν ο Μαρκάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μουσάκου από κοντά έκανε το 3-1.

Στο 40′ ο Κόρακας πέτυχε και τέταρτο γκολ με την κεφαλιά του Τσακιράκη, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη, αφού έκανε το 4-1.  Στην επανάληψη οι Νέοι Αλμυρού Β’ ανέβασαν την απόδοση τους και στο 66′ μείωσαν σε 4-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”221884″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P