Άξιζε κάτι παραπάνω ο Αλμυρός…

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα του Άρη Πετρούπολης ο Αλμυρός μένοντας στο 0-0 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”243617″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”243617″]

Σε ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, η ομάδα του Μανώλη Σουτζή έδειξε αρκετά καλή εικόνα καταφέρνοντας να πάρει με ευκολία τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ αν ήταν πιο συγκεντρωμένη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γαζίου προσπάθησε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Άρη Πετρούπολης με Κατσικοκέρη, Αρσενίδη, χωρίς ωστόσο να βρει στόχο, ενώ ο Χανιωτάκης όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ανάλογος, με το παιχνίδι να μην ξεφεύγει σε γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να απειλούν ωστόσο τις δύο εστίες. Μάλιστα ο Αλμυρός προς το φινάλε της αναμέτρησης έχει έντονα παράπονα για οφσάιντ που δόθηκε στον Κατσικοκέρη, ο οποίος έβγαινε απέναντι από τον τερματοφύλακα, ωστόσο ο επόπτης σταμάτησε την φάση.

Το 0-0 δεν άλλαξε και έτσι ο Αλμυρός επιστρέφει στην βάση του με έναν βαθμό από την έδρα του Άρη Πετρούπολης, συνεχίζοντας έτσι την προσπάθεια βλέποντας ήδη το επόμενο ματς.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”243617″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P