Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο ΑΟΤ – Ισόπαλος με Φωστήρα

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΑΟΤ με τον Φωστήρα με σκορ 1-1, με την ομάδα του Τυμπακίου να χάνει μεγάλη ευκαιρία για μία σπουδαία νίκη, έχοντας μοναδική ευκαιρία για το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις του αγώνα!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”243615″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”243615″]

Δυνατά μπήκαν στο ματς οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν τη πρώτη φάση του αγώνα μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Κρητικό να κάνει το σουτ και τον Σταυρακάκη να αποκρούει. Στο 8′ ο Φωστήρας είχε δοκάρι, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου. Στο 12′ πρώτη φάση για τον ΑΟΤ, με το σουτ του Βακράκη να μπλοκάρει ο κίπερ των φιλοξενούμενων. Ένα καλό σουτ του Θεοδωρίδη, η μπάλα πέρα άουτ, με τον ΑΟΤ να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 26′, με τον Βακράκο να κάνει το σουτ και τον Φυλακτό να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ!

Στην επανάληψη, ο ΑΟΤ μπήκε δυνατά και στο 52′ άνοιξε το σκορ! Ο Γκελοσάνι εκτέλεσε το κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι ο Λούσι έκανε το γύρισμα, με τον Βακράκο από κοντά να ανοίγει το σκορ! Καλή στιγμή για τον Φωστήρα στο 64′, με τον Πινιώτη να κάνει τη σέντρα, τον Χριστόπουλο να κάνει το σουτ, με τη μπάλα να περνάει εκτός.

Ο Φωστήρας στο 73′ ισοφάρισε, όταν από σέντρα του Τσουβαλτσίδη, ο Φέκκας πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γκελοσάνι εκτέλεσε ένα φάουλ, αναγκάζοντας τον κίπερ των φιλοξενούμενων σε δύσκολη επέμβαση.

Στις καθυστερήσεις, ο Φωστήρας με ένα νέο φάουλ του Χριστόπουλου έφτασε κοντά στο 1-2, με τον Σταυρακάκη να διώχνει εντυπωσιακά, με τον ΑΟΤ να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία ένα λεπτό αργότερα, με τον Βακράκο να βγαίνει απέναντι από τον Φυλακτό, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ! Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τον ΑΟΤ να χάνει μοναδική ευκαιρία για μια τεράστια νίκη!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”243615″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P