Σπουδαίο… τρίποντο για τον Αστέρα Μυρτιάς – Πόρος!

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Μυρτιάς Πόρο, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Μαρτινέγκο, επικρατώντας με 2-0 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ. 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”222025″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”222025″]

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν, Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος και Μαρτινέγκο προσπάθησαν από την αρχή να επιβάλουν το ρυθμό τους και να δημιουργούν ευκαιρίες στις αντίπαλες εστίες.

Η ομάδα του Αντώνη Φραγκάκη, ήταν ιδιαίτερα απειλητική στο πρώτο μέρος με τους Τσατσάκη, Χότζα και Ελ Γιαχαουί, να μην μπορούν από πλεονεκτική θέση να σκοράρουν, σπαταλώντας ευκαιρίες.

Από την άλλη το σύνολο του Δημήτρη Τσέρου, προσπαθούσε στους χώρους να βρει ευκαιρίες, καταφέρνοντας μάλιστα στο 24ο λεπτό να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Καράνταγλη, κάνοντας το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Μαρτινέγκο συνέχισε πιστό στο πλάνο του, χάνοντας ξανά ευκαιρίες με τους Ντελή, Τσατσάκη και Χότζα, όμως ξανά στην τελική προσπάθεια δεν μπόρεσαν να την στείλουν στα δίχτυα.

Για τους γηπεδούχους ήρθαν οι ευκαιρίες από τους Κοτζιά, Λικάι και Τσέρο, όμως και αυτοί με την σειρά τους δεν βρήκαν εστία. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος βρήκε δεύτερο γκολ με τον Γιώργο Κοτζιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουκάκη κάνοντας το 2-0.

Παρά την πίεση των φιλοξενούμενων να ξανά μπουν στο ματς το σκορ δεν άλλαξε και έτσι ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σημαντικό… τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”222025″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P