Ισοπαλία στο Ασήμι!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στο Ασήμι και την Τύλισο στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235136″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235136″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες. Όσο περνούσε η ώρα η Τύλισος έπαιρνε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία για το 0-1 με τον Μαυρομάτη, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κασμερίδη.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Μαυρομάτης το έκανε ο Μιχελουδάκης λίγα λεπτά αργότερα. Ο έμπειρος επιθετικός της Τυλίσου τιμώρησε την αδράνεια στην άμυνα του Ασημίου, αποδεικνύοντας την εκτελεστική του ικανότητα κάνοντας το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το Ασήμι μπήκε αποφασισμένο στο παιχνίδι και έψαξε το γρήγορο γκολ που θα το βάλει ξανά στο… κόλπο της νίκης. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 60′ να κάνουν το 1-1, όταν ο Ψωμάς κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στεφανάκης, όμως ο Τσαχάκης διάβασε σωστά και απέκρουσε.

Το Ασήμι δεν επηρεάστηκε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Ξαγοραράκη να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και με δυνατό σουτ να κάνει το 1-1. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός ήταν συγκλονιστικός, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, ωστόσο το 1-1 δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235136″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P