Ισοπαλία σε… ματσάρα Παλιανή και Ζαρός

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, Παλιανή και Ζαρός ήρθαν ισόπαλοι με 3-3!

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”221712″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”221712″]

Αρκετά γκολ σημειώθηκαν στη Παλιανή, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά και να ανοίγουν το σκορ στο 9′ με τον Ζαϊμάκη, ενώ δέκα λεπτά πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Μπινιχάκη.

Ο Ζαρός πίεσε για να μπει ξανά στο παιχνίδι και στο 37′ μείωσε με τον Μανιαδάκη, με τη Παλιανή ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα με τον Καστιγάκη, με το 3-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Η Παλιανή, η οποία είχε και πολλές απουσίες στο παιχνίδι, προχώρησε σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές και όσο πέρναγε η ώρα, ο Ζαρός είχε τη κατοχή, μπήκε ξανά στο παιχνίδι με τον Ξεκαρδάκη στο 53′, με τους γηπεδούχους να μένουν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καστιγάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ζαρός στα τελευταία λεπτά ανέβηκε όλος μπροστά και με τον πρώτο του σκόρερ Ξεκαρδάκη στο 82′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”221712″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Άρχισαν τα… δύσκολα για τον Κωστούλα στην Μπράιτον (vid)

Την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Μπράιτον έζησε...

Παραιτήθηκε από το ΔΣ του Εργοτέλη ο Αντ. Σαμπροβαλάκης

Την απόφαση να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο πήρε...