
Στον ΠΑΟΚ επέστρεψε και επίσημα ο Μιχάλης Μαγάκης με τους «ασπρόμαυρους» να ανακοινώνουν την συμφωνία.
Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι για το υπόλοιπο της χρονιάς ο Μιχάλης Μαγάκης, ο οποίος επιστρέφει στον Κρουσώνα μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας, όπου και αγωνίστηκε ξανά με τον Πόρο στην Γ’ Εθνική.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η επιστροφή ενός παίχτη σε μια ομάδα στην οποία αγαπήθηκε , και εκείνος έδωσε με την παρουσία του τον καλύτερο του εαυτό , είναι πάντα μια ιδιαίτερη διαδικασία τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και για την ομάδα και τους φίλαθλους της .
Μιχάλης Μαγάκης. Ο ένας εκ των αρχηγών του Πόρου μετά από 6 μήνες ντύνεται ξανά στα «ασπρόμαυρα» και ενσωματώνεται και πάλι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ !
Μιχάλη σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε κάθε επίπεδο της ζωής σου ! ΔΣ ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ».