Μ. Σουτζής: «Να αρχίσουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας – Εύχομαι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΟΑΝ μίλησε στην επίσημη σελίδα του Αλμυρού ο Μανώλης Σουτζής. 

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που θα κριθεί το παιχνίδι, αλλά και στην σκληρή δουλειά που έχει κάνει η ομάδα μέσα στην εβδομάδα για την επικείμενη αναμέτρηση με τον ΑΟΑΝ.

Παράλληλα τόνισε ότι άπαντες στο σωματείο πρέπει να αρχίσουν να πιστεύουν στους εαυτούς τους και στην ομάδα, αφού ο Αλμυρός έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Την Κυριακή παίζουμε με τον Άγιο Νικόλαο, μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή, έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς και θα κριθεί στις μονομαχίες, στον ψυχισμό, ποιος θα κερδίσει τις μονομαχίες και ποιος θα το θέλει περισσότερο. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε αρκετά καλά. Όπως ξέρετε είμαστε καινούργια ομάδα, έχουν έρθει νέα παιδιά. Σίγουρα θα χρειαστούμε χρόνο για να βρούμε και να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε. Αυτό που θα ζητήσω από τους παίκτες μου την Κυριακή είναι να δώσουν το 100%, να δώσουν την ψυχή τους για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. 

Σεβόμαστε τον αντίπαλο, ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως εξίσου και η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή. Πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, στην ομάδα μας και θεωρώ ότι αν κάνουμε αυτά που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και κερδίσουμε τις μονομαχίες όπως είπα και πριν και έχουμε τον ψυχισμό και δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο, εύχομαι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P