Δημ. Χριστοφής: «Είμαστε πολύ κοντά στο να συμφωνήσουμε με τον Ιππ. Κομνηνό»

Για το παιχνίδι με τη Φαιστό, για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά και για το ενδιαφέρον και τις επαφές με τον Ιπποκράτη Κομνηνό μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Δήμος Χριστοφής.

Ο νεαρός προπονητής του Λίντο, τόνισε πως έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με τη Φαιστό, λόγω καιρικών συνθηκών, ωστόσο είναι χαρούμενος για την πρόκριση, ενώ το παιχνίδι με την Ομόνοια την επόμενη αγωνιστική το χαρακτήρισε δύσκολο.

Παράλληλα, για το ενδιαφέρον του Λίντο για την απόκτηση του Ιπποκράτη Κομνηνού σημείωσε πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία με τον ικανότατο ποδοσφαιριστή!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι με την Φαιστό και την πρόκριση: «Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι λόγω καιρικών συνθηκών, σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα μέσα στο γήπεδο, παρ’ όλα αυτά, πήραμε την πρόκριση η οποία μας χαροποιεί και θέλουμε να μας δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Ομόνοια είναι μία επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή για να καταφέρουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Για το ενδιαφέρον για τον Ιπποκράτη Κομνηνό: «Έχουν γίνει κάποιες επαφές, είμαστε πολύ κοντά στο να συμφωνήσουμε και ελπίζουμε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Μας ικανοποιεί που ποδοσφαιριστές τέτοιας δυναμικότητας και τέτοιας ποιότητας, συζητούν το ενδεχόμενο να ενταχθούν στην ομάδα μας, παρά το γεγονός πως διαθέτουν προτάσεις ομάδων υψηλότερης κατηγορίας».

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και για το τι πρέπει να περιμένουμε: «Εάν βρεθεί παίκτης που ταιριάζει στη φιλοσοφία μας και μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα, θα το συζητήσουμε».

Για τη μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα η βαθμολογική μας θέση δεν μας ικανοποιεί, ούτε τα αποτελέσματα, έχουμε κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις, σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε και να συνδυάσουμε τις καλές εμφανίσεις με θετικά αποτελέσματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P