
Ο Πόρος ολοκλήρωσε την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του και αυτό έφερε ενθουσιασμό τόσο μέσα στην ομάδα όσο και στον κόσμο της.
Ο Ντελβέν Εντιγκά είναι παίκτης του Πόρου από το βράδυ της Τρίτης και στην ομάδα υπάρχει… παροξυσμός για την μεταγραφή αυτή, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του σωματείου.
Από την Τρίτη το βράδυ που έγινε γνωστή η μεταγραφική βόμβα τα social media της ομάδας, και του κόσμου έχουν πάρει… φωτιά, μοιράζοντας συγχαρητήρια στο Δ.Σ. και τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη για την τεράστια υπέρβαση και απόκτηση του 34χρονου μέσου.
Μάλιστα άπαντες περιμένουν πως και πως τον ερχομό του στο νησί και να φορέσει τη φανέλα του Πόρου…
Ο Εντινγκά βρέθηκε στην Ελλάδα αρχικά την περίοδο 2013-2015 για το διετή δανεισμό του από τη Μονακό στον Ολυμπιακό και το 2021 βρέθηκε στον Παναιτωλικό. Με τους Πειραιώτες στέφθηκε δύο φορές πρωταθλητής και μία κυπελλούχος.
Ο ποδοσφαιριστής έχει θητεία και σε Οσέρ, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σίβασπορ και Αντάλιασπορ.