Πρώτο «διπλό» για τον Αλμυρό!

Το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο κατάφερε να πανηγυρίσει ο Αλμυρός στην έδρα του Αγίου Ιερόθεου, επικρατώντας με 1-2 για την 10η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”243582″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”243582″]

Ο Αλμυρός μπήκε αποφασισμένος στην έδρα του Άγιου Ιερόθεου και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι με τον Βουϊδάσκη να κάνει το 1-0 μόλις στο 10’ με ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και εκπληκτικό σουτ του.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους «πορτοκαλί», οι οποίοι στο 15΄ διπλασίασαν τα τέρματα τους με απευθείας κόρνερ του Κοιλιάρα ο οποίος έκανε το 2-0 δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα στον Αλμυρό.

Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή έκανε εξαιρετική διαχείριση του σκορ στο πρώτο ημίχρονο και πήγε στην ανάπαυλα έχοντας απόσταση από τον αντίπαλο του δύο γκολ.

Στην επανάληψη ο Αλμυρός είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα του, ωστόσο το σκορ δεν άλλαζε.

Ο Άγιος Ιερόθεος λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Μπιλικαίδη, με απευθείας φάουλ που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”243582″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P