«Χ»ωρίς νικητή το ντέρμπι στο Μαλεβίζι

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το Μαλεβιζιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στους Νέους Αλμυρού και την Τύλισο για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ. 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”235099″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”235099″]

Στο πρώτο μέρος, οι Νέοι Αλμυρού απείλησαν με σουτ του Τζαγκαράκη στο 5’, όμως η προσπάθειά του ήταν άστοχη. Στο 23’ η Τύλισος απείλησε με τον Μανιούδη αλλά αυτός αστόχησε, ενώ στο 25’ ο ίδιος παίκτης, ανάγκασε τον τερματοφύλακα σε μεγάλη απόκρουση.

Στο 32’ ο Παγκαλάκης απείλησε με σουτ, αλλά πάλι ο Βασιλάκης ήταν σε ετοιμότητα και στο 34’ ο Τσαχάκης αυτή τη φορά ήταν σε ετοιμότητα και βγήκε να μαζέψει προ του Τζαγκαράκη.
Οι Νέοι Αλμυρού κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43’ εμ τον Ρούκο με σουτ.

Στην επανάληψη, η Τύλισος βρήκε γρήγορα την ισοφάριση, με πέναλτι, ένα πέναλτι που είχε κερδίσει ο Βανγκέλι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Μιχελουδάκης διαμορφώνοντας το 1-1.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, υπήρξε ένταση εντός αγωνιστικού χώρου, ο διαιτητής απέβαλλε τόσο τον Τζαγκαράκη των Νέων Αλμυρού, όσο και τον προπονητή Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

Στη συνέχεια, ανέβηκαν αισθητά οι τόνοι και η ένταση, με την Τύλισο να χάνει ευκαιρίες για την ολική ανατροπή, κάτι όμως που δεν κατάφερε και το 1-1 δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο. Στο φινάλε υπήρξε ένταση και διαμαρτυρίες με τον διαιτητή κ. Χανιωτάκη να αποβάλλει και τον προπονητή της Τυλίσου Μιχάλη Ζουραράκη.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”235099″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P