Νέα ήττα για τον ΑΟΤ

Την 6η ήττα του σε εννέα παιχνίδια, υπέστη σήμερα ο ΑΟ Τυμπακίου που παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Γ Εθνικής. Ήττα στο Τυμπάκι από τον Εθνικό Πειραιώς.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”243581″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”243581″]

Καλύτερος ο Εθνικός στο πρώτο μέρος, κατάφερε να προηγηθεί μετά από εκτέλεση κόρνερ του Διάκου, με τον Σπυριδάκη στη προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δημαράκη, ενώ στο 30’ χάθηκε σημαντική ευκαιρία, όταν μετά από προσπάθεια του Σάμιου, το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του, σε μία φάση που έφτασαν κοντά στο 0-2.

Στην επανάληψη, ο ΑΟΤ κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Κώστα Βρεττού, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σένκα, ο έμπειρος αμυντικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, κάνοντας το 1-1. Η… χαρά του ΑΟΤ κράτησε μέχρι το 86’, καθώς ο Σαμιος έκανε το 1-2, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Εθνικού, στερώντας παράλληλα από τον ΑΟΤ τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι άνθρωποι του ΑΟΤ, είχαν παράπονα από τη διαιτησία του κ. Καλυβιανάκη από το Ρέθυμνο, καθώς σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, ζήτησαν πέναλτι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”243581″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P