Στον Θρίαμβο Αναλήψεως το ντέρμπι κορυφής με εντυπωσιακό τρόπο!

Ο Θρίαμβος Αναλήψεως ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής με την Γαρίπα επικρατώντας με 4-0 για την 9η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”221852″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”221852″]

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες. Όσο περνούσε η ώρα ο Θρίαμβος έπαιρνε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 13′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο Γκέκα κάνοντας το 1-0.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι σπατάλησαν ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς, ενώ η Γαρίπα στην κόντρα επίθεση έψαχνε την στιγμή της να ξανά μπει στο παιχνίδι, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Θρίαμβος μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και στο 48′ κατάφερε να κάνει το 2-0 με τον Γκίνη,  παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα νίκης.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Θρίαμβος πέτυχε δύο ακόμη τέρματα, με τον Γκίνη στο 70′ και τον Λυμπερόπουλο στο 73′ δίνοντας διαστάσεις… θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους στο ντέρμπι κορυφής με την Γαρίπα.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”221852″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P