«Διπλό» με Σεραφειμίδη για τον Ανθεστίωνα!

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με πέντε γκολ και ανατροπές, ο Ανθεστίων κατάφερε να περάσει από την έδρα της Χερσονήσου, με τους γηπεδούχους να έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία. 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”234966″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”234966″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και τους φιλοξενούμενους να χάνουν στο 9′ την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Στρατάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Λιουδάκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ανθεστίων έχασε μια ακόμα ευκαιρία με τον Μπερνίκου, όμως το σουτ του πέρασε άουτ. Στο 15′ η Χερσόνησος έχασε μοναδική στιγμή με τον Μανωλεδάκη, όμως το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο 24′ η Χερσόνησος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Κομσίου να πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και να κάνει το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ανθεστίων κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 50′ όταν ο Στιέφνι ανέτρεψε τον Μπερνίκου μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σεραφειμίδης κάνοντας το 1-1. Στην φάση αυτή οι γηπεδούχοι είχαν έντονα παράπονα για την απόφαση του διαιτητή.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι στο 57′ έκαναν την ολική ανατροπή, όταν ο Τρουλάκης σέντραρε, ο Σεραφειμίδης πάσαρε στον Λυδάκη και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2. Και σε αυτό το γκολ οι άνθρωποι της Χερσονήσου διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 86′ έφεραν το ματς στα ίσα, όταν ο Μηλάκης έκανε σέντρα, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν το βαθμό, ήρθε ο Σεραφειμίδης και ένα φανταστικό σουτ έκανε το 2-3, δίνοντας ένα μεγάλο… τρίποντο στην ομάδα του.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”234966″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P