Μοναδικό πρόβλημα ο Τζιλάι – Ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα του Γ. Κούτση

Φουλάρει την προετοιμασία του για το ματς με το Τυμπάκι ο ΑΟΑΝ.

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προετοιμασία του ΑΟΑΝ για το σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι με το Τυμπάκι το ερχόμενο Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο, με τον Γιώργο Κούτση να θέλει να συνδυάσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας με… τρίποντο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων, εκτός από τον Τζιλάι, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Γιώργου Κούτση στο… τιμόνι του ΑΟΑΝ είναι ενθαρρυντικά με την ομάδα να ακολουθεί ένα άλλο… μοντέλο, αφού ο τεχνικός των «κυανόλευκων» είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και λατρεύει την πειθαρχία.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ο νέος προπονητής του ΑΟΑΝ ζητάει συγκεκριμένες περιπτώσεις από την διοίκηση της ομάδας, ενώ αρέσκεται στο να… τσεκάρει μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες κάθε ποδοσφαιριστή.

Καταλαβαίνει κανείς ότι μειώνονται αισθητά οι πιθανές λίστες υποψηφίων ποδοσφαιριστές, αφού κάνει μια εξατομικευμένη επιλογή ποδοσφαιριστή αλλά αυτό πολλές φορές κοστίζει σε… χρόνο.

Πάντως στον ΑΟΑΝ αυτή τη στιγμή σκέφτονται μόνο το παιχνίδι με τον ΑΟΤ, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το πρωί της Παρασκευής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P