«Κόλπο Γκρόσο» με Μαρκ. Μεϊρέλες ο ΑΟΤ!

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο ΑΟΤ, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μάρκο Μεϊρέλες.

Ετοιμάζει κάτι «δυνατό» ο ΑΟΤ

Ο ποιοτικότατος Πορτογάλος επιστρέφει στη Κρήτη για λογαριασμό της ομάδας του Τυμπακίου, την οποία αναμένεται να ενισχύσει με την εμπειρία του. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τον Αχαρναϊκό, έμεινε ελεύθερος και πλέον θα αγωνίζεται με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Στην Κρήτη έχει αγωνιστεί με τις φανέλες της Δαμάστας και του ΠΟΑ.

Ο 33χρονος έχει πλούσιο βιογραφικό, τόσο στην πατρίδα του όσο και σε Ευρώπη, Ασία και Λατινική Αμερική! Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στην Πορτογαλία σε Πόρτο, Νασιονάλ, Αλιουστρελένσε, Μακίκο, Ριμπέιρα Μπράβα, Αγουέδα, Ολιβεϊρένσε και στην Γιβραλτάρ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Μονς Κάλπε, επίσης ομάδας του Γιβραλτάρ. Έχει αγωνιστεί επίσης στο φινλανδικό ποδόσφαιρο στην Σπόρτινγκ Κρίστινα

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την απόκτηση του σπουδαίου Πορτογάλου Μάρκο Μεϊρέλες. Ο 33χρονος πολυθεσίτης μέσος είναι γεννημένος στην Αμαδόρα στις 4 Δεκεμβρίου 1989 (32 ετών) και έχει πλούσιο βιογραφικό από Ευρώπη, Ασία και Λατινική Αμερική! Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί με τις φανέλες του Αχαρναϊκού, Δαμάστας και ΠΟΑ. Μάρκο σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P