
Ο Άγιος Νικόλαος ολοκλήρωσε και τυπικά τη μεταγραφή.
«Σεφτέ» στις μεταγραφές Ιανουαρίου με Αντ. Αλεξάκη για τον ΑΟΑΝ
Το GRANDSPORT σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό πως ο ΑΟΑΝ είχε «κλείσει» τον Αντώνη Αλεξάκη και σήμερα οι Λασιθιώτες επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον με τον 21χρονο μέσο. Η σχετική ανακοίνωση:
«Ενίσχυση με Αλεξάκη! Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Αλεξάκη, στα πλαίσια της ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για τις υποχρεώσεις της στο υπόλοιπο τη σεζόν 2022-2023.
Ο 21χρονος (2/7/2001) μέσος προέρχεται από τον Εργοτέλη, έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες του σωματείου του Ηρακλείου μέχρι και την ανδρική ομάδα στη Super League 2. Τον υποδεχόμαστε στον Άγιο Νικόλαο και την ομάδα μας και ευχόμαστε χωρίς τραυματισμούς να βοηθήσει στους στόχους μας!».